Forpliktelse av forordningen om skattekassa 2015

Det är i vår region att det finns sådana regler att även en frisör, tandläkare eller kosmetolog måste ha en kassaapparat. Utan anledning, dvs. dessa recept är vänliga eller inte, måste du köpa en sådan enhet. Annars kommer det att få obehagliga konsekvenser i form av böter eller betala en större skatt. Det är varje investerare som ska utrusta sig med kontanter. Men vad blir en liknande kassaapparat för olika typer av företagare?

Fristående kassaapparatEtt kassaregister med en plats är den populäraste typen av kassa som redan finns på sin egen marknad. Sådana anläggningar har möjlighet att komma överens med efterföljande enheter, inklusive en balans, en dator eller kodläsaren själv. Tyvärr, för att dra nytta av sådana enheter, är ett kassaregistreringsprogram som är dedicerat till varje kassaapparat till hjälp. Så det kommer att ta lite tid för nya projekt och organisationer från flera attraktiva utrustningstillverkare att kunna arbeta med olika. Det är värt att överväga om vi verkligen behöver sådana möjligheter - ett ordentligt kassaapparat fungerar också utan dem, och det kostar mindre.

källa:

Bärbara kassaapparaterBärbara kassaapparater är en annan typ av finansiellt kassaregister. Deras fulla fördel är absolut möjligheten till fritt lidande från ställningen att ta. Sådan rörlighet kommer säkert att uppskattas av taxichaufförer, som också måste använda biljettkontoret. På grund av den individuella applikationen är dessa rätter tillverkade så att jag kan hantera nästan alla förhållanden. Höga eller låga temperaturer, mycket farlig luftfuktighet - bland de senaste bärbara kassaapparaterna måste hanteras. Oftast är de tillverkade av gummi eller silikon, vilket förhindrar oönskad översvämning av interna system. Pansrade prestanda minskar användarkvaliteten något, även om detta bara är en liten besvär med hänsyn till den breda bärbara användningen.

Stora kommersiella butikerFör stora butiker med exceptionellt allvarlig daglig omsättning räcker inte de tidigare nämnda lösningarna. Det är därför systemkassaappar skapades. De är giltiga med datorn och de nya valutorna i läge. Och de stöder externa enheter utan problem. De senaste modellerna som är öppna på marknaden är datorkassaapparater. Det finns då en dator- och finansiell skrivare. Oftast ses de i stormarknader, och deras funktionalitet vill ha det användbara programmet som används.För varje entreprenör kommer lämpligt ekonomiskt kassaskåp att vara lite nytt, så att du inte märker exakt vilken som är den mest fantastiska.